KORONAVİRÜS (COVID-19) SALGINI UYGULAMALARIMIZ HAKKINDA

  • 23.03.2020

Bilindiği üzere geçtiğimiz senenin sonunda ortaya çıkan, Dünya Sağlık Örgütü’nün (WHO) pandemi olarak ilan ettiği ve son günlerde de ülkemizde görülmeye başlanan Koronavirüs (Covid-19) ile ilgili aldığımız önlemler ile ilgili sizleri bilgilendirme ihtiyacı hissettik.

 

Birinci önceliğimizin her zaman için insan sağlığı ve iş güvenliğimizin olduğu şu günlerde, buna bağlı olarak işletmemizin hizmetinin kesintisiz devam etmesi açısından aşağıdaki önlemleri almış bulunmaktayız;

 

  • Tüm personelimize bahsi geçen hastalık ile ilgili gerekli eğitim ve toplantılar yapıldı.
  • Tüm ofislerimizin ve işletmemizin dezenfektasyon işlemleri tamamlandı, ayrıca her çalışma günü dezenfektasyon işlemleri sık sık yapılmaktadır.
  • Fabrika ve üretim alanına girişlerde her personelin dezenfektasyon işlemlerinin kontrollü bir şekilde yapılması sağlanmaktadır.
  • İkinci bir duyuruya kadar fabrikamızda yapılacak tüm toplantı ve ziyaretler ertelenmiştir. Zorunlu hallerde yapılacak toplantılar için belirlenen tarih ve saatlerde ziyaretçi kabul edilecektir.

 

Tarihimiz boyunca toplumumuzun böylesi zor zamanlarda her zaman için birlik olduğu gibi, bu dönemde de aynı hassasiyeti ve dirayeti göstereceğimize inanıyoruz ve bu süreci en az hasarla atlatacağımıza eminiz.

BELGELERİMİZ